About

Me olemme teekkarilähettiläitä! Toisin sanoen Tampereen teknillisen yliopiston opiskelijoita, jotka levittävät tekniikan alan ilosanomaa. Saatat törmätä meihin tämän blogin lisäksi messuilla tai tapahtumissa, joissa esitellään koulutusvaihtoehtoja. Käymme myös vierailemassa lukioissa ympäri Suomen.

Haluatko teekkarilähettilään kouluusi käymään? Laita viestiä tulemaan!

Blogin kirjoittajat:

Laura

laura-koskela-crop2 Olen alunperin kotoisin Siivikkalasta, aivan Tampereen vierestä. Kävin lukioni Tampereella ja päädyin tänne myös korkeakouluopintoihin, joten koen olevani hyvin paljasjalkainen tamperelainen. Aloitin juuri toisen vuoden opinnot arkkitehtuurin koulutusohjelmasta ja olen nauttinut kovasti sekä alasta että TTY:stä opiskeluympäristönä. Minua kiinnostaa arkkitehtuurin lisäksi monenlainen esittävä taide, ja vapaa-aikani kuluu suurelta osin erilaisten teatteriprojektien ja musiikkihommien parissa: soitan mm. toisen vuoden arkkitehtiopiskelijoiden SMFBS-bändissä ja laulan teekkarikuorossa.

Mikko

mikko-karttunen-crop2Olen Joensuusta Tampereelle opintojen perässä muuttanut ja sittemmin tänne juurtunut tietotekniikan teekkari. Tänä syksynä alkoi kahdeksas opiskeluvuoteni, joka on pyhitetty ohjelmistotuotannon diplomityön tekemiselle. Ohjelmistopuolen pääainetta minulla maustaa web-kehitys ja projektijohtaminen hypermedian ja teollisuustalouden sivuaineiden muodossa. Koodipähkäilyn lomassa harrastan pelisuunnittelua, peliteoriaa ja tietysti pelaamista, jota varten yliopiston yhdistystoiminnasta on löytynyt hyvin seuraa.

 

Sonja

sonja-kimpimaki-crop2Moikka! Olen automaatiotekniikan opiskelija ja toinen vuoteni TTY:llä starttasi tänä syksynä. Olen koko ikäni asunut Tampereella ja luontevalta tuntui myös jäädä korkeakouluopinnot tänne suorittamaan. Päädyin opiskelemaan Hervantaan heti lukion jälkeen, koska pienestä pitäen olen ollut kiinnostunut teknillisistä aloista. Säännöllistä harrastusta minulla ei ole, mutta tykkään urheilla, sisustaa, piirtää ja nähdä kavereita.

 

Oula

oula-jaatinen-crop2
Moro, olen Oula, keskeltä Savoa Varkaudesta lähtöisin oleva teekkarismies. TTY:llä opiskelen 5. vuotta matemaattisten aineiden DI-opettajan koulutusohjelmassa, joka liippaa erittäin läheltä teknis-luonnontieteellistä ko:aa. Tänä vuonna en kuitenkaan fyysisesti sijaitse Hervannassa vaan vietän päiväni Tampereen yliopistolla sekä Normaalikoululla suorittaen opetusharjoitteluja. Vapaa-aikaani kulutan kitaran varressa, kilta- ja kerhotoiminnassa sekä erilaisten urheilulajien parissa. Liikunta tunkee tällä haavaa myös työelämääni, sillä toimin TTY:llä liikunta-areenan valvojana.

Maria

maria-kudinova-crop2Olen 4. vuoden tuotantotalouden opiskelija, valkohkoihin haalareihin pukeutuva tamperelainen. Luen kandivaiheen pääaineena teollista liiketoimintaa ja sivuaineena matematiikkaa. Suunnitelmana valmistua kandiksi 2016 syksynä ja keskittyä sitten logistiikkaopintoihin. Opiskelun ohella toimin kurssiassistenttina tiedonhallinnan ja logistiikan laitoksella. Vapaa-aikani vietän matkustellen ja tehden vapaaehtoistyötä maailmalla. Siksi vietinkin viime kesänä kolme kuukautta Islannin sisämaassa korjaten vaelluspolkuja.