Mun tavallinen päivä TTY:llä

Tässä postauksessa kerron tavallisesta päivästäni opiskelijana TTY:llä. Tervetuloa seuraamaan mun päivää!

8:00 Kello on tavallisesti soittamassa kasilta. Tykkään heräillä rauhassa, ja syödä aamupalan kiireettömästi kotona päivän askareisiin valmistautuen. Yhdeäksän jälkeen lähden ulkoilemaan koiran kanssa, ruokin sen ja lähden koululle. Heitän takin kiltahuoneellemme, sillä sitä ei tarvita päivän aikana kun rakennuksesta toiseen voi kulkea sisäkautta!

photo5924741668270091414
Tämännäköinen kaveri vaatii kotona ollessa jatkuvasti huomiota

10:19 Ensimmäisellä luennolla Konetalossa. Istahdan takariviin koska olen hieman myöhässä. Yliopistoissa on akateeminen vartti, mikä tarkoittaa että jos luennon on ilmoitettu alkavan klo 10, se alkaa 10:15. Luennot kestävät yleensä kaksi oppituntia, eli tämän luennon pitäisi päättyä klo 11:45. Avaan läppärin ja OneNoten ja alan kirjoittaa muistiinpanoja luennosta.

11:01 Välillä huomaan selailevani facebookkia, mutta annan itselleni viiden minuutin tauon luennosta ja sen jälkeen suljen kaikki opiskelua häiriköivät sivustot. Yritän keskittyä tekemään mahdollisia tenttikysymyksiä luennon aiheesta, joilla voin myöhemmin tentata osaamistani.

11:42 Luento päättyy ja kiiruhdan syömään. Ruokalassa on aina pahimmat ruuhkat tähän aikaan, mutta menen kasvislinjastoon jossa on hieman vähemmän jonoa. Syön hyvin pikaisesti, sillä on kiire seuraavaan paikkaan.

12:14 Menen tietokoneluokkaan harjoituksiin. Harjoituksissa pitää olla aina ajoissa. Pari tuntia hurahtaa siivillä kun yritän saada kaikki tehtävät tehtyä, jotta kotiin ei jäisi enää tekemistä.

13:50 Harjoitusten jälkeen hipsin kiltahuoneelle hetkeksi vaihtamaan kuulumisia opiskelukavereiden kanssa. Keitän itselleni teetä ja nautin hetken rentoutuen.

photo5933876329269275705
TTY:llä rakennusten väleissä on lasiseinäiset putket, joten kylmälläkään säällä ei tarvitse poistua sisätiloista!

14:30 Erään kurssin ryhmätyötapaaminen on sovittu jo kauan sitten kaikkien kiireisten aikataulujen vuoksi. Siirryn Päätalon uusiin hienoihin opiskelutiloihin ja keskustelemme harjoitustyön toteutuksesta.

15:49 Lopettelemme ryhmätyötapaamista ja huomaan että nälkä alkaa kurnia. Haen takkini kiltahuoneelta Konetalosta, ja lähden kaupan kautta kotiin.

17:38 Yliopisto-opiskeluun kuuluu vapaus ja toisaalta vastuu hoitaa hommansa. Jatkan vielä kouluhommia koska opiskeluun kuuluu paljon ryhmätöitä ja laskuharjoituksia, mitkä täytyy tehdä itsenäisesti koulupäivän ulkopuolella.

photo5933876329269275703
Kotona aloitan ympäristöjohtamisen harjoitustyön omaa osuuttani

19:20 Huomaan että työtahtini alkaa hidastua ja teen jotain aivan muuta kuin pitäisi. Päätän sulkea koneen ja rentoutua loppuillan.

Kaisa

One Comment Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s